Byta Fönsterbleck i Onsala, Kungsbacka

Har du fönsterbleck som har gått sönder eller som börjar se alldeles för slitna ut? Då kan det vara hög tid för dig att göra en fönsterblecksrenovering eller byta ut dina fönsterbleck helt och hållet. Det är viktigt att dina fönsterbleck är i gott skick så att du kan få en vattenavrinning som fungerar så optimalt som möjligt. Våra duktiga hantverkare hjälper dig att hitta rätt lösning för dig.

Fönsterbleck för fastigheter och BRF i Halland & Göteborg

Att byta fönsterbleck på en mindre villa eller sommarstuga är sällan speciellt svårt, men det blir ett större projekt när det är dags att byta fönsterblecken på ditt flerbostadshus eller på er BRF. Det är dock inget jobb som är för stort för oss och våra duktiga takläggare och plåtslagare. Vi skapar fönsterbleck efter just dina förutsättningar och hjälper till med hela installationen och montering. Du hittar oss i Kungsbacka, Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv.

Kontakta oss för ett kostnadsförslag med fast pris

Vi vet hur viktigt det är för dig att kunna planera din renovering och speciellt om det är en större fastighet med många fönsterbleck som det handlar om. Behöver du ett kostnadsförslag från oss är du alltid välkommen att höra av dig. Vi kommer då ut till dig för att titta närmare på fastigheten och lär oss mer om dina behov. Därefter åker vi tillbaka till kontoret och sätter ihop en offert. När du är redo att boka är det bara att du hör av dig.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *