Byta Garagetak i Onsala, Kungsbacka

Se till att du har ett garagetak som är lika tryggt och säkert som taket på ditt bostadshus. Ditt garagetak fyller nämligen en mycket viktig funktion och det är att skydda dina fordon mot väder och vind. Vi hjälper dig när det är dags att byta garagetak och kan även lägga garagetak från grunden. Med oss får du både pappläggning såväl som plåttak eller annan takbeläggning som passar dig.

Höj fastighetsvärdet med ett nytt garagetak i Halland & Göteborg

Ditt garage blir en förlängning av ditt bostadshus, oavsett om garaget är sammanbyggt med huset eller inte. Därför är det viktigt att taket på garaget är snyggt och att det håller samma standard. Med vår takfirma kan du enkelt renovera eller byta ditt garagetak och på så sätt höja fastighetsvärdet inför en eventuell försäljning. Du hittar oss i Kungsbacka, Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv.

ROT-avdrag för garagetak – är det möjligt?

Många är frågande till om ROT-avdrag kan användas i samband med ett byte av garagetak. Är det så att ditt garage är sammanbyggt med bostadshuset kan du använda avdraget och få en 30 % reducering på din faktura. Det enda som krävs är att du lämnar över ditt personnummer i samband med bokning, så ser vi till att sköta all kontakt med Skatteverket efteråt.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *