Byta Panel & Måla Träfasad i Onsala, Kungsbacka

Har du en villa, radhus, sommarstuga eller fritidshus med en träfasad? Trä är ett naturligt och miljövänligt material som har en mycket lång hållbarhet om du tar hand om det korrekt. Dock är trä också ett levande material och det innebär att det både fukt och väta kan ta sig in och orsaka mögel och röta. Behöver du göra ett byte av panel eller är det en fasadmålning du behöver? Kontakta oss direkt!

Vi höjer värdet på din fastighet med en fasadmålning i Halland & Göteborg

Visste du att alla fasadarbeten som du utför kommer att höja värdet på din fastighet inför en eventuell försäljning. Om du vill att ditt hus ska säljas för så mycket som möjligt är det minst lika viktigt att utsidan är lika fin som insidan. Vi hjälper dig med:

 • Panelbyten
 • Byta träpanel och byta fasadpanel
 • Måla om träfasad/ Fasadmålning
 • Renovera / byta / laga /reparera

Vi arbetar med alla fastighetstyper

Oavsett vad det är för typ av fastighet du har kan vi hjälpa dig att renovera fasaden och byta träpanel. Vi arbetar med både villor, fritidshus och sommarstugor, men vi har också gjort kompletta fasadrenoveringar på butiker och fristående restauranger. Som om detta inte vore nog har vi även arbetat med kommersiella fastigheter och flerbostadshus. Du hittar oss i Kungsbacka, Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *