Fasadrenovering & Putsa Fasad i Onsala, Kungsbacka

Fasaden på din fastighet är en av de ytor som kommer ta emot mest stryk från väder och vind. Därför är det viktigt att fasaden alltid är hel och att den ser fräsch ut. Att renovera en fasad på egen hand är ett mycket tufft jobb som kräver kunskap och förståelse för fasadens uppbyggnad. Luta dig tillbaka och låt oss som specialister ta hand om arbetet istället.

Vi renoverar fasad i Halland & Göteborg

Oavsett om du är i behov av att renovera fasad, reparera fasad eller fasadknackning kan vår duktiga takentreprenad hjälpa dig. Tak är inte det enda som vi är experter på, utan vi är minst lika duktiga på att rå om andra delar av din fastighet. Vi hjälper dig med en träfasad som behöver byta ut träpaneler eller måla om, men vi har också kunskap om fasadputsning och allt vad det innebär. Du hittar oss i Kungsbacka, Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv.

Med oss får du trygghet hela vägen

Med vår takfirma bakom dig kan du alltid vara säker på att arbetet utförs på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. Skulle det ändå vara så att olyckan är framme kan du känna dig trygg med vår ansvarsförsäkring och vår 100 % nöjd kundgaranti. Vi ser till att du som kund alltid är skyddad och det gäller även för din fastighet eller din privata bostad, din sommarstuga eller din butik.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *