Installera Solcellspaneler & Solfångare i Onsala, Kungsbacka

Det finns få saker som kommer med lika många fördelar som solceller och solenergi gör. Med hjälp av solens strålar kan du få energi nog för att värma upp hela din bostad eller för att driva din verksamhet. Vill du installera solcellspaneler eller solfångare är det dock viktigt att du vänder dig till en professionell firma som kan hjälpa dig med uppdraget. Våra duktiga elektriker installerar efter att våra kompetenta hantverkare har monterat! Du hittar oss i Kungsbacka, Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv.

Minska dina elkostnader och höj värdet på din fastighet i Halland & Göteborg

Ett vanligt missförstånd är att solceller bara gynnar miljö och natur, men så är inte fallet. Solceller och solfångare är även väldigt bra för din plånbok. Du kommer att spara in många tusenlappar på din elförbrukning och tjänar in tusentals kronor om du väljer att sälja fastigheten i framtiden.

 • Montera / installera solceller
 • Solcellspaket för alla fastigheter
 • Solcellsanläggning
 • Solfångare
 • Skräddarsydda lösningar
 • Kostnadsfria offerter
 • ROT-avdrag

ROT-avdrag för solcellsinstallationer

Visste du att du kan använda dig av ROT-avdraget för att installera solceller? Det förutsätter att du installerar solceller på din privata bostad. Panelerna måste också monteras på huset, till exempelvis på taket eller på väggarna. Vill du veta mer om hur avdraget fungerar och hur mycket du kan reducera din faktura? Då är du välkommen att höra av dig till oss idag!

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *