Lägga Tegeltak, Shingel & Betongpannor i Onsala, Kungsbacka

Det är viktigt att du har ett tak som är byggt i ett tåligt och hållbart material. Vi hjälper dig att lägga tegeltak, shingel eller betongpannor utifrån dina egna behov och önskemål. Alla våra tak har en mycket lång livslängd och ger en bra isolering. På så sätt kan du känna dig trygg med att du får ett energibesparande tak och ett tak som du kan vara stolt över. Du hittar oss i Kungsbacka, Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv.

Tegeltak och betongpannor för alla fastighetstyper i Halland & Göteborg

Både tegel och betongpannor är bra materialval till tak. Tegel och betongpannor ger ett fint och modernt resultat och passar de allra flesta fastighetstyper. Vi kan hjälpa dig att lägga tak på fritidshus, villor och flerbostadshus, men vi arbetar även med kyrkor, sjukhus, skolor, kommersiella fastigheter, butiker, restauranger, förskolor och mycket mer. Hör av dig för att boka ett personligt möte eller för att beställa hem en offert.

100 % nöjd kundgaranti och trygghet

För oss är det mycket viktigt att du som kund känner dig trygg. Det säkerställer vi genom att endast samarbeta med några av branschens duktigaste entreprenörer. Vi har även en 100 % nöjd kundgaranti som du kan luta dig mot. Skulle det vara så att du är missnöjd med vårt arbete är det bara att du säger till oss, så ser vi till att åtgärda problemet så snabbt som möjligt.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *