Pappläggning & Takpapp i Onsala, Kungsbacka

Takpapp är något som har blivit allt mer populärt under de senaste åren. Med takpapp kan du få ett riktigt snyggt och hållbart tak, som är kostnadseffektivt och ger en utmärkt isolering. Ett tak i papp säkerställer således att ditt hem är varmt under vintern och att det är svalt och behagligt under de varmare sommarmånaderna. Vill du veta mer? Slå oss en signal så besvarar vi dina frågor och funderingar.

Takpapp – ett tak för dig som vill spara pengar i Halland & Göteborg

Pappläggning och takpapp är en av de bästa lösningarna för dig som vill ha ett fint tak och samtidigt spara pengar. Att lägga nytt eller byta tak kan bli en mycket kostsam historia och då är det bra att det finns material som håller priserna nere. Våra papptak läggs alltid så att de matchar ditt hus och andra eventuella byggnader, till exempelvis förråd, garage eller liknande. Du hittar oss i Kungsbacka, Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv.

Lägg takpapp med ROT-avdrag

Att takpapp är en kostnadseffektivt lösning visste du kanske redan om, men visste du även att du kan kombinera ett redan lågt pris med ROT-avdraget? Med hjälp av ROT-avdraget kan du sänka sina kostnader ytterligare och på så sätt spara in en hel del pengar. Vi hjälper dig med hela ansökan hos Skatteverket, så att du kan luta dig tillbaka och få en så bekymmersfri takläggning som möjligt.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *