Plåtslageri i Onsala, Kungsbacka

Som takfirma är det mycket viktigt för oss att få snabb tillgång till duktiga plåtslagare och ett professionellt plåtslageri. Därför har vi valt att ha ett alldeles eget, så att du som kund kan få den bästa servicen från början till slut. I vårt plåtslageri arbetar certifierade och utbildade plåtslagare med många års erfarenhet av branschen. Här skapas allt frånskorstenar till väggplåt, garneringsarbeten och mycket mer.

Vi har lösningen för dig

I vårt plåtslageri arbetar vi med allt från koppar till zink och lackad stålplåt. Vi kan även arbeta med rostfritt stål, plåt och aluminium. Här skapas allt från beslag till plåtosar, takfotsrännor, regnhuvar och ventilationshuvar. Vi gör även väggplåt och byggnadsplåt, såväl som dubbelfalsad plåt till ditt tak. Med oss finns det inget jobb som är för stort eller för litet och vi är alltid redo för nya utmaningar. Du hittar oss i Kungsbacka, Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv.

Totalentreprenad i egen regi

Vårt mål är att du ska få en så bekväm renovering som möjligt. Därför erbjuder vi inte bara tillgång till ett eget plåtslageri, utan vi kan också ge dig totalentreprenad i egen regi. Det innebär att du aldrig behöver vända dig till ett annat företag för att ro ditt projekt i hamn. Under ett och samma tak har vi samlat hantverkare inom alla yrkesgrupper för att kunna ge dig exceptionell service.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *