Snöskottning & Snöröjning Tak i Onsala, Kungsbacka

Som ägare av en fastighet är det ditt ansvar att se till så att taket är säkert att vistas på och kring. Fastighetens tak ska vara helt och välfungerande, men det ska också vara fritt från snö och istappar. Vår takfirma kan inte bara hjälpa dig att lägga eller reparera tak, utan vi kan också anlitas för avrop, bevakning, snöröjning, borttagning av istappar och mycket mer. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att få ett säkrare tak i vinter!

Totalentreprenad med heltäckande skydd i Halland & Göteborg

Det finns flera lämpliga lösningar som du kan använda dig av för att få ett tak som är säkert och fritt från snö. Du kan till exempel anlita våra duktiga snöskottare som kommer ut efter bevakning och tar bort de stora snömängderna. Du kan också anlita oss för att förbättra taksäkerheten med hjälp av stegar, bryggor, snörasskydd, selar, nockräcken och fästöglor. Berätta för oss vad du vill ha så ser vi till att uppfylla dina förväntningar.

Snöskottning för din fastighet

Äger du en fastighet i Onsala med omnejd? Då kanske du är i behov av snöskottning under vinterhalvåret? Vi hjälper både företagare, fastighetsägare och BRF i området. Det innebär att vi har kunskapen som krävs för att arbeta med föreningar, kommersiella fastigheter, flerbostadhus, lokaler, restauranger och mycket mer. Kontakta oss idag så berättar vi mer om våra tjänster. Du hittar oss i Kungsbacka, Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *