Takbyte & Omläggning Tak i Onsala, Kungsbacka

Ibland kan tak vara så gamla och slitna att en takreparation inte är möjlig. I dessa fall kommer vi då att rekommendera ett komplett takbyte eller omläggning av tak. Ett takbyte kan också vara på sin plats om du vill byta utseende på taket eller om du vill använda ett material som är mer underhållsfritt, har längre livslängd eller har någon annan egenskap som du föredrar .

Vi utför kompletta takbyten med hållbara material i Halland & Göteborg

När vi genomför ett takbyte säkerställer vi att du alltid får det bästa taket för din fastighet. Vi har kunskapen som krävs för att lägga alla typer av tak, från papptak till plåttak och tegeltak. Du hittar oss i Kungsbacka, Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv.

 • Takpapp, tegeltak, plåttak, betongtak
 • Komplett takbyte och omläggning av tak
 • Takreparation och takservice
 • Kostnadsfria offerter
 • Hantverkare med många års erfarenhet av branschen
 • Tak med lång livslängd

Kontakta oss för rådgivning

Det är inte alltid lätt att veta om taket är i behov av ett helt byte eller om det räcker med en reparation och det är här som vi kommer in i bilden. Vi finns där för dig som behöver bolla tankar och idéer innan du bestämmer dig för vad som behöver göras. Om så önskas kan vi boka in ett gratis platsbesök där vi kommer ut för att titta på ditt tak och träffa dig personligen.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *