Takmålning & Måla Plåttak i Onsala, Kungsbacka

Det finns flera anledningar till varför det är en god idé att måla ditt plåttak. Med en bra och väl utförd takmålning ser du till att skydda ditt tak och minska risken för att mossa och annan växtlighet får fäste. Du får också ett tak som är mycket finare och ser som nytt ut igen. En takmålning förlänger livslängden på ditt plåttak och gör det personligt efter dina önskemål och behov!

Bekymmersfri takmålning med våra duktiga takläggare i Halland & Göteborg

Det är fullt möjligt att genomföra en takmålning på egen hand, men vill du vara säker på att arbetet utförs korrekt och du får ett fackmannamässigt resultat är det bättre att anlita en proffsig firma. Våra takläggare är riktigt duktiga på att utföra takmålning och erbjuder dig professionalism ut i fingerspetsarna. Du hittar oss i Kungsbacka, Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv.

 • Utbildade takläggare
 • Professionell takmålning
 • Många kulörer att välja mellan
 • Hållbart resultat och ett tak med lång livslängd
 • 100 % nöjd kundgaranti
 • Trygg ansvarsförsäkring

Kontakta oss för en gratis offert idag

Oavsett om det är ett stort eller litet jobb du vill anlita oss för har du alltid rätt att be om en gratis offert. Det enda som krävs är att du kontaktar en av våra kompetenta hantverkare och berättar mer om ditt projekt och dina önskemål. Är det ett större och mer omfattande arbete bokar vi först in ett personligt hembesök. Det gör det möjligt för oss att ge dig ett mer korrekt prisförslag direkt.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *