Taktvätt & Rengöring av Tak i Onsala, Kungsbacka

Det finns få husdelar som kan bli lika smutsiga som ditt tak. Därför är det viktigt att du underhåller taket och gör en ordentligt taktvätt med jämna mellanrum. Tycker du att det är svårt och krångligt kan du med fördel kontakta vår takfirma, som genomför arbetet åt dig. Vi hjälper dig att få en grundlig takrengöring samt rengöring av mögel, alger, mossa och smuts.

Vi ger dig ett fint och skinande tak igen i Halland & Göteborg

Om ditt tak är smutsigt kommer hela husets intryck att dras ner. En taktvätt är således ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att underhålla din bostad och ge taket en längre livslängd. vår takfirma kan hjälpa dig med:

 • Takrengöring
 • Tvätt av takpannor
 • Fasadtvättning
 • Klottersanering
 • Rengöring av mögel, alger, mossa, smuts etc.

Hantverkare med lång erfarenhet av branschen

Med vår takfirma kan du alltid vara säker på att du får professionell personal ut till arbetsplatsen. Våra takläggare och hantverkare hjälper dig att rengöra ditt tak och kan samtidigt leta efter sprickor eller barndom kräver reparationer. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi, så att vi kan finnas med dig hela vägen från början till slut. Du hittar oss i Kungsbacka, Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *